(SEMI) PROFESSIONELE ZANGERS

 

Zoals je kunt zien aan mijn concertagenda, zing ik concerten veel verschillende stijlen en muziekperiodes. Mijn zangdocenten tijdens mijn studie waren Dina Grossberger, Lieve Van Haverbeke, Barbara Pearson en Jard van Nes. De afgelopen 9 jaar is de wereldberoemde Nederlandse zang-pedagoge Margreet Honig mijn zang-coach.

 

Mijn ervaring als zangpedagoge startte al toen ik 17 was als dirigente van een plaatselijk kinderkoor; in 2004 kreeg ik mijn eerste job als zangpedagoge aan een muziekschool (amateurstudenten) en sinds 2015 coach ik regelmatig professionele zangers. Daarbij werk ik aan hun zangtechniek, belicht verschillende stijlen, zoek met hen naar hun vocale identiteit en help mee met het bouwen van nieuwe concertprogramma's specifiek voor hun unieke stem.

 

Ben je nieuwsgierig en geïnteresseerd in een eerste les? Bel of mail me dan gerust. Na een eerste les heb je meestal een duidelijker idee of mijn methode voor jou werkt.

 

Mogelijke leslocaties: Dendermonde, Herzele.

E-mail: grietdegeyter@gmail.com

Telefoon: +32 495 438373

AMATEUR ZANGERS

 

Zing je in een koor of vocaal ensemble? Of misschien hou je gewoon van zingen (in de douche, in de auto, of zelfs overal waar je muziek hoort)? Ben je benieuwd of jouw stem nog kan groeien met de juiste coaching? Of misschien heb je het laatste jaar aan de plaatselijke muziekschool afgerond en wil je niet stoppen met zingen?

ELKE REDEN IS GOED OM TE (BLIJVEN) ZINGEN!

 

Ben je op zoek bent naar zanglessen, in welke stijl dan ook? Bel of mail me dan voor meer informatie. In een eerste telefoontje zullen we praten over je zanggeschiedenis en verwachtingen, en kunnen we een eerste les plannen.

 

Mogelijke leslocaties: Dendermonde, Herzele.

Recital+Liebe+singt_Gent_april2008bis_ed